Dagelijkse dingen

Zilveren ringen

Hoe creatief kan je zijn? Eigenlijk veel creatiever dan we zelf vaak denken.

Zo kwam ik vorig jaar op het idee om mijn zus voor haar verjaardag een origineel cadeau te geven. Eigenlijk iets anders dan anders, maar wat? Na wat snuffelen op ons wereld wijde web kwam ik het volgende tegen; ‘ontwerp en maak zelf je eigen zilveren sieraad’.

Vorig weekend was het de dag dat we aan de knutsel gingen. Erg gezellig, goede uitleg en leuke voorbeelden ter inspiratie.

Onze keuze viel op het maken van een ring. Eerst moesten we natuurlijk onze maat weten, dus even passen.

Hierna konden we aan de slag, gezellig met wat gegiebel, afgewisseld door geconcentreerd werken, gingen we aan de slag.

Stap voor stap kwamen we dichterbij ons eindresultaat.

Best mooi geworden toch? Wij zijn er in ieder geval heel blij mee ๐Ÿ˜.

Wij hebben er heerlijk van na zitten genieten van een welverdiende lunch na al ons ‘harde werken’.

Creatieve groet,

Joosje

13 antwoorden »

 1. Oh ja, prachtig en inderdaad, hoe origineel om dat cadeau te geven, die ga ik onthouden voor later ๐Ÿ˜‰ Ooit eens… Zelf heb ik ook al eens een hangertje gemaakt van zilver tijdens een workshop, en dat gaat iets anders dan ik hier zie natuurlijk, dat is met malletjes, dus meer makkelijk denk ik… Wat ik maakte? Het zeepaardje, samen met de Libelle zijn dat mijn twee krachtdieren ๐Ÿ˜€

  X

  Geliked door 1 persoon

   • Ja absoluut! Het zeepaardje is al zo sinds mijn 5de jaar denk, eerste keer met school naar Artis en ik hoor nog wat de man ons vertelde, zeepaardjes kunnen zichzelf bevruchten, de papa draagt en verzorgt de kindjes…. precies contra van ons mensen en bijna alle andere dieren in de wereld.. zo bijzonder!

    Geliked door 1 persoon