Paco’s prikbal

Daar ben ik weer. Zoals ik laatst al had geschreven in mijn blogje Door de ogen van Paco, is het gevaar van de prikbal nog niet geweken. Sterker nog. het was weer zo ver.

Milka en ik zaten naar buiten te kijken. Lekker warm binnen, terwijl het buiten regent. Toen zagen we het! Deze keer was het nog gevaarlijker. De prikbal, die jullie ‘egel’ noemen, bewoog, sterker nog, ik zag dat ie over het gras liep!

Gauw zetten we het samen op een blaffen, we moesten die prikbal laten weten dat wij hier wonen, en dat ie niet naar binnen mag. Stel je voor….

Gelukkig kwam ons bazinnetje kijken. Oké, ze is lief, maar op dit soort momenten niet al te slim. Ze ging gewoon naar buiten! Wij zeiden nog dat ze dat niet moest doen, maar te laat…. Daar liep ze, buiten, met haar telefoon in de hand. Ze ging bij de bewegende prikbal zitten. We hielden onze adem in! Gelukkig ging het goed en kwam ze snel weer heelhuids terug, ze had foto’s gemaakt. Bewijs! Eindelijk! We zijn echt niet gek.

We houden nu trouw de wacht, maar toen we net keken was de geheimzinnige prikbal verdwenen, weg, foetsie. Laten we hopen dat ie ons nu met rust laat. Voor nu houden we de boel nog scherp in de gaten.

Veilig weekend.

Pootje,

Paco (en natuurlijk ook een pootje van Milka)

9 reacties op ‘Paco’s prikbal

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s